Kesällä 2003 asunnossaan kun hän oli murtunut jalansa

Kesällä 2001: Poikansa Juha ja Pirjo

 

Pirjo Lahti, Berliinissä elänyt suomalainen taidemaalari ja kuvanveistäjä kuoli pitkään sairastettuaan 25.10.2004 Berliinissä.

Tämän sivuston tarkoituksena on pitää hänet elävänä meidän muistoissamme ja dokumentoida hänen merkittävimmät teoksensa ja näyttää hänen elämänsä vaikutus.

Hänen teoksiensa järjesteleminen esittelyä varten vaatii aikaa, jonka vuoksi tämä sivusto on aluksi puutteellinen. Jos sinua kiinnostaa näiden sivujen kehittäminen, voit osallistua "newsletter:iin" kirjoittamalla viestisi tähän osoitteeseen. Näin mikään tärkeä tieto ei jäisi keräämättä.

Pirjon vakava rintasyöpäsairaus ja hänen kuolemansa on vaikuttanut syvästi hänen ystäviinsä ja sukulaisiinsa. Tämä sivuston tarkoituksena on auttaa hänen ystäviään ja läheisiään "työstämään“ muistojaan ja ajatuksiaan tästä pidetystä naisesta.

Pirjon poika tulee rakentamaan nämä sivut ja dokumentoimaan hänen teoksensa. Luonnollisesti hänkään ei voi tietää kaikkia esimerkiksi Pirjon teoksiin liittyviä asioita. Jos jollakin on tietoa liittyen Pirjon tuotantoonsa on hän tervetullut jakaamaan niitä Pirjon pojan kanssa.

 

 

Yhteyttä

voit ottaa tähän osoitteeseen.

© 2005 www.pirjolahti.com